Over ons

Dit is de blog van Rob en Joyce.

Rob is vrijetijds-PHP-programmeur en amateurfotograaf. Voor de financiele ondersteuning van deze hobbies werkt hij als senior research chemist bij een chemisch bedrijf.

Joyce doet in haar vrije tijd veel aan alles wat met kokkerellen te maken heeft. Ze houdt zich voor privé en werk graag bezig met databases bedenken en vullen.

Intussen zijn Alexander (6 januari 2009) en Nova (1 april 2011) geboren. Ze hebben voor een groot gedeelte de plaats en tijd van de hobbies van hun ouders ingenomen. Alex is zelfbenoemd bouwvakker en verdeelt zijn tijd tussen bouwmachines en blokken. Nova is part-time prinses en full-time schaduw van haar oudere broer. Ze gaan sinds kort allebei naar school.

Zie de rest van onze site op Peperazzi.nl

3 gedachten over “Over ons”

  1. Hoi Hanssen fam,
    Rob is vrijetijds-PHP-programmeur en amateurfotograaf. Wat is de betekenis van PHP?

    Opa Jos, en voor jullie veel kusjes en knuffels!

    Like

  2. Hoi! Ik kom bij toeval op jullie blog terecht, wat leuk dat er nog meer Nederlanders in Greenville zijn! En wat een leuke foto’s! Wij wonen met onze 11 maanden oude zoon op de grens van Piedmont, Mauldin, Simpsonville en Greenville. Mark komt uit San Diego, ik ben geboren in Enschede, opgegroeid in Neede, een klein dorpje vlakbij Enschede, en woon sinds 2009 in Greenville, SC. Finn, onze zoon, is hier geboren. Kom een keer langs als je tijd hebt! 🙂 Hartelijke groeten, Monique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s