Nova is lekker bezig

Voor wie de blog volgt, is het denk ik geen verrassing dat Nova een behoorlijk aanwezige dame is bij ons in huis. In het openbaar gedraagt ze zich doorgaans voorbeeldig: ze zit rustig bij je op schoot, luistert lief naar een verhaal, is geduldig tijdens de zwemles van Alex. Veel mensen veronderstellen dat ze thuis precies hetzelfde is, maar dat is niet waar! Thuis zet ze luid een keel op als het even niet gaat zoals ze wil, schatert ze vaak van het lachen (om zichzelf, Alex of een gekke papa of mama), danst, zingt en springt ze dat het een lieve lust is. Gisteravond was ze druk aan het spelen in de speelkamer, daar heb ik wat beelden van geschoten. Zeg nou zelf, is Nova geen moppie?

Als je nieuwsgierig bent naar wat er allemaal gaande was in de speelkamer gisteravond, dan geven de volgende beelden daar wel uitleg over. En toegegeven, hier is Nova inderdaad heel braaf aan het spelen!

Eén gedachte over “Nova is lekker bezig”

  1. Een hele serie leuke filmpjes. Wat kan Nova toch heerlijk spelen en brabbelen. Dat wordt nog wat als ze echt gaat praten. Ze ligt net als papa lekker op grond te spelen. Zoals altijd weer een genot om de filmpjes te bekijken.
    Heel fijn weekend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s