Oei, ik groei!

Onvoorstelbaar, wat gaat het snel. Dinsdag is Alexander al weer 6 weekjes oud! Hij verandert zo snel en leert steeds nieuwe dingen bij. Soms komt Rob thuis om te ontdekken dat Alexander iets kan wat hij ’s morgens nog niet kon. Op de speelmat van Fisher Price zitten bijvoorbeeld druksensoren die, als je er tegenaan schopt, er voor zorgen dat er een deuntje begint te spelen. De clou is dat Alex tegen de speeltjes die voor deze sensoren hangen moet schoppen, om een heel gamma aan liedjes te laten spelen. Sinds hij dat ontdekt heeft, klinken de tonen van ‘Vader Jacob’, ‘Altijd is Kortjakje ziek’ en andere klassiekers veelvuldig door het huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s