Alex lijkt op z’n vader…

"En zo regel je de witbalans..." Nu Alexander bijna 3 maanden oud is en hij steeds alerter en actiever wordt, beginnen we echt wel het een en ander van zijn vader terug te zien in zijn gedrag. Het lijkt er bijvoorbeeld op dat hij, net als papa, linkshandig is. Ik denk dat we ook wel mogen vaststellen dat het een vrij pienter knaapje is, en ook dat heeft hij niet van een vreemde. Als hij iets in zijn hoofd heeft, heeft hij geen rust totdat hij precies weet hoe het werkt. Dat merken we terug aan zijn determinatie om zijn hoofd op te tillen en, sinds dit weekend, zelfstandig te zitten. Maar dat is niet het enige: Alex heeft ook affiniteit met elektronica, wat wel blijkt uit zijn belangstelling voor papa’s camera en zijn enthousiasme voor de computer en de televisie.

Eén gedachte over “Alex lijkt op z’n vader…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s