Ja ja, ik sta

Toen Alexander pas geboren was, kon hij alleen een beetje om zich heen kijken en veel lachen naar alle mensen om hem heen. Nu, iets meer dan zes maanden later, heeft hij alweer de zoveelste mijlpaal bereikt: hij kan zelf (met een beetje steun van mama) rechtop gaan staan! Net zoals met al zijn andere vaardigheden kan hij het niet laten om ze zoveel mogelijk te oefenen. Een gunstig bij-effect van al deze fysieke activiteit is dat hij ’s nacht veel langer doorslaapt en soms zelfs de hele nacht in zijn eigen bedje ligt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s