Vaatwasser

Het idee van een vaatwasser is dat het je leven een beetje makkelijker maakt. Je hoeft immers niet meer met je handen in het sop en ook het drogen wordt voor je gedaan. In ons huis is er echter EEN factor die het toch erg moeilijk maakt om de afwas te doen: zodra de klep opengaat zit er een mannetje van ongeveer 10 maanden bovenop. Alex zit heerlijk te spetteren met het water, haalt een voor een het bestek eruit en ook het klepje van het zeepbakje is mateloos interessant. Heel grappig om te zien, maar als je aan je laatste borden toe bent, ook af en toe een beetje lastig…

Eén gedachte over “Vaatwasser”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s