Zand schuurt de maag

Nu het eindelijk warm genoeg is om de zandbak buiten te zetten, is Alex met grote regelmaat in zijn nieuwe favoriete speeltje te vinden. Hij zit heerlijk te graaien in het zand, te spaaien met zijn schepjes en ja, ook te proeven. Dat hoort er nu eenmaal bij!

Eén gedachte over “Zand schuurt de maag”

  1. Alex speelt heel lief in de zandbak, ik denk wel dat je regelmatig wat zand bij moet kopen. Zodra hij merkt dat het zand uit de zandbak kan, schept hij het over de rand. Hij zal het daarna wel weer in de zandbak gooien. Dat hoort erbij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s