Roet

We kijken erg uit naar het bezoek van opa en oma Eindhoven dit weekend! Bij het bezoek van opa en oma Meijel gooide een fikse sneeuwstorm de plannen enigszins overhoop maar met het mooie en warme weer dat we nu hebben dachten we dat deze reis probleemloos zou verlopen. Fout! Vanwege een vulkaanuitbarsting in IJsland, de aangewezen vluchtroute voor vluchten van Europa naar de VS, zijn veel vliegvelden gesloten in verband met de asregen die zich op 10 km hoogte bevindt. Dat betekent dat ook deze opa en oma met vertraging bij ons zullen aankomen. Om slecht nieuws wat lichter verteerbaar te maken, dan maar een leuk filmpje:

Eén gedachte over “Roet”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s