Extreme hitte

Flink zweetweer

Doorgaans ontvangen via e-mail waarschuwingen over slecht weer: zware regen met hagel en/of windstoten, tornado’s, een tropische storm, mist en meer van dat soort dingen. Maar de laatste dagen ontvangen we waarschuwingen in verband met extreme hitte, temperaturen die het niveau ‘tropisch’ al ver gepasseerd zijn in combinatie met een hoge luchtvochtigheid. Het advies is dan ook om vooral binnen te blijven in een ruimte met airco en alleen in noodgevallen naar buiten te gaan. Vandaag zijn we dus maar naar Greenville gereden om Alex in het Children’s Museum te laten spelen, hebben we lekker geluncht bij een Indiaas restaurant en hebben we daarna nog even door het overdekte winkelcentrum gekuierd. In Asheville is een leuk festival gaande, maar we zijn toch maar blij dat we niet gegaan zijn. Muziek en straattheater is prima vermaak, maar niet op het asfalt, midden in de stad als het meer dan 40 graden is!

2 gedachten over “Extreme hitte”

  1. Fijn dat jullie een kindermuseum hebben, dat is leuk en educatief vermaak voor iedereen, een goede manier om de warmte te ontlopen. Je verhaal doet me denken aan het Grieks festival. We zijn de warmte toen ook ontvlucht om naar het kindermuseum te gaan.
    Wel jammer dat je op die manier zoveel buitenlucht moet missen.
    Nog een fijne zondag

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s