Lego-leut

Alex heeft van zijn papa een heleboel Lego gehad, en met veel daarvan heeft papa nog gespeeld toen hij zelf klein was. Het is fantastisch speelgoed dat ook na 30 jaar nog tot de verbeelding spreekt, en bovendien er nog zo goed als nieuw uit ziet. Alex is er al heel wat uurtjes mee zoet geweest en een van de mooiste dingen is toch wel het bouwen van een treintje. In het onderstaande filmpje kun je goed zien dat hij het aan elkaar koppelen van de wagentjes al eens vaker geoefend heeft.

Eén gedachte over “Lego-leut”

  1. Alex kan zo lief spelen, hij is inderdaad erg handig met het aankoppelen van de treintjes. Hij vertelt er ook hele verhalen bij, leuk om te zien dat de liefde voor Lego overgaat van vader op zoon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s