Een ritje in het winkelcentrum

Vorig weekend was het ongenadig heet en zijn we ons heil gaan zoeken in het overdekte winkelcentrum. Hier staat een pleintje met verschillende ritjes. Alex is er wel eens vaker in geweest en vindt het altijd erg grappig. Van de winter zijn we er ook naar toe gegaan toen het zo verschrikkelijk koud was. Gelukkig staat er een wisselmachine, want je hebt natuurlijk overal kwartjes voor nodig. Toen we door onze kwartjes heen waren, was er nog een ritje over. Alex wist het precies, bij Garfield heb ik nog niet in de auto gezeten! Dus toen hebben we er nog maar een paar omgewisseld. Pienter baasje!

Eén gedachte over “Een ritje in het winkelcentrum”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s