Waterratje

Vanmorgen belde Ruth om te vragen of ik met haar naar het zwembad wilde. Het was vanmorgen wat bewolkt, dus de schroeiende zon werd voorlopig nog wat geblokkeerd. Bij het zwembad is namelijk niet al te veel schaduw, dus je zit er midden onder de warme stralen. Het was ons eerste bezoek aan het zwembad in onze wijk, een nieuwe ervaring dus. Hoewel Alex alles even moest bekijken, schroomde hij toch niet om het kinderbadje in te gaan en daar lekker rond te spatten. Sarah had wat speeltjes meegebracht dus de kleintjes waren al snel druk in de weer. Na een poosje kwamen ook achterbuurvrouw Marla en haar zoontjes Caden (4) en Reed (2) er nog bij, dus het was dikke pret en erg gezellig. Dat gaan we zeker nog een keer doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s