Torens bouwen

Vanmiddag was ik met Alex leuk aan het spelen met de houten blokken. Hij was mooie torens aan het maken en had het hoogste woord. Op het moment dat ik mijn camera had gehaald was zijn zin om te bouwen ook net zo’n beetje over, maar desondanks levert het toch nog een leuk filmpje op.

Eén gedachte over “Torens bouwen”

  1. Ik heb het filmpje al verschillende keren gezien. Alex heeft heel veel te vertellen, hij weet ook heel goed te zeggen dat hij geen zin meer heeft om te bouwen. Het is leuk om te zien hoe hij zijn voetje inzet om de blokken tegen te houden. Alex werkt met handen en voeten.
    Weer een heel leuk filmpje

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s