1, 2, 3… 4!

Alex heeft een nieuwtje

Het ene geheim is het andere niet en sommige zijn veel moeilijker te bewaren dan andere. Al weken moeten we ons best doen om het stil te houden, maar nu is het echt tijd om het te vertellen: onze Alexander wordt grote broer! In april 2011 verwachten we een nieuw gezinslid, een broertje of een zusje voor onze kleine vent. Fantastisch!

We hebben inmiddels al 3 echo’s achter de rug en ze vertellen ons allemaal dat het heel goed gaat met de baby. Zijn of haar hartje klopt ongeveer 152 keer per minuut en hij/zij ligt heel mooi op schema voor 8 april. Het eerste trimester zit er al bijna op! Alex vond de echo een heel interessant ‘televisieprogramma’ en zijn broertje of zusje zwaaide al enthousiast naar de ‘camera’. Hopelijk kunnen die twee strakjes ook goed met elkaar overweg!

Lilypie Pregnancy tickers

5 gedachten over “1, 2, 3… 4!”

  1. Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe zwangerschap, We kijken nu al uit naar 8 april om ons nieuwe familielid te verwelkomen. We leven vanuit Eindhoven helemaal met jullie mee.

    Like

  2. Gefeliciteerd met de zwangerschap! Geniet er echt van want zo’n tweede zwangerschap gaat zo veel sneller…en anders omdat je Alexander ook gewoon z’n aandacht moet geven. Maar dat gaat zeker lukken. Hopelijk heb je weinig last van kwaaltjes.
    Ik tel nog even de dagen af dat madame komt, morgen is mijn uitgerekende datum!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s