Alex ongefilterd

Voor Lieke, het nichtje van Rob, heb ik Alex langdurig gefilmd terwijl hij in de speelkamer druk bezig was. Het idee is dat ze hem kan observeren in zijn spelgedrag voor een studieproject. Zodoende heb ik ongeveer drie kwartier beeldmateriaal waar helemaal niks aan geknipt is, Alex puur zoals hij is, met z’n haren door de war, een tikkie moe en een ontzettende rommelmaker. Filmpjes voor de echte fans dus.

Eén gedachte over “Alex ongefilterd”

  1. Joyce, je hoeft jezelf absoluut niet te vervelen. Alex houdt je de gehele dag bezig, eerst met spelen en later met opruimen. Wat kan hij in een korte tijd veel speelgoed gebruiken. Hij speelt er vrolijk op los, vooral de blokken gooien is een leuke bezigheid. Ook zijn knuffels zijn in trek. Alex laat zelf de grote hond blaffen. Schattig hoe Alex met Bert speelt. In het eerste filmpje de frustratie dat zijn buldozer iedere keer stuk gaat. Heel herkenbaar.
    Leuk filmmateriaal, dat is beter als een avondje voetbal. We kunnen Alex over een paar weken goed bezighouden. Volgens mij zijn wij ’s avonds nog vermoeider dan hijzelf.
    Dank je voor al die leuke filmpjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s