Baby #2, week 38

37 weken en 3 dagen

Het licht aan het eind van de tunnel zou in zicht moeten zijn, maar het lijkt verder weg dan ooit. Vandaag liet de wekelijkse controle weinig verandering zien ten opzicht van vorige week, het enige verschil was dat de kleine iets gezakt is maar we kunnen nog steeds wel stellen dat het te weinig is om echt vrolijk van te worden.

Gelukkig zijn alle waarden van mama in orde, zijn we zelfs al weer een pond gewicht kwijt en klinkt het hartje van ons meisje nog steeds als een klok. Maar de lol is er nu wel vanaf en het maagzuur is ronduit moordend. Ik begin me zelfs af te vragen of ik straks niet beter slaap als de baby eenmaal geboren is, want minder dan 3 of 4 uur per nacht kan het toch niet worden, lijkt me zo. En het zullen in ieder geval een paar maagzuurvrije uren zijn, ook iets om naar uit te kijken!

Vandaag hebben we een voorlopige datum geprikt voor een ingeleide bevalling en wel op 7 april. Daar zijn natuurlijk een aantal mitsen en maren aan verbonden, maar voorlopig kunnen we ons daar op richten. Echt niet waar ik op gehoopt had maar blijkbaar wederom een noodzakelijk kwaad. Het zou betekenen dat we over 16 dagen ouders worden van ons tweede kindje en dat is dan wel weer een troostende gedachte!

2 gedachten over “Baby #2, week 38”

  1. Ook aan deze fase komt een einde, het is toch een goed vooruitzicht dat je mogelijk de 7e april kunt bevallen. Daarna ben je alles weer snel vergeten. Je na de geboorte veel afleiding en heel veel bezoek. Misschien dat die je kunnen helpen.

    Tot binnenkort

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s