“Toeien”

Niks zo lekker als heerlijk met je handen in de blubber zitten graaien. Tenminste, als je 2.5 jaar bent en Alexander heet. Afgelopen maandag heb ik voor hem een bak Jell-O gemaakt (gelatinepudding), iets waar we zelf van gruwelen, maar wat de meeste kinderen erg lekker vinden. Ik had het idee uit een boekje gehaald met activiteiten voor peuters en ik geloof dat ik wel kan zeggen dat het een succes was. Het filmpje spreekt boekdelen.

Eén gedachte over ““Toeien””

  1. Ik heb weer genoten van alle leuke filmpjes, ik heb tijdens de vakantie veel aan jullie gedacht. De kindren zijn hard gegroeid tijdens onze vakantie. Alex begint steeds duidelijker te spreken. Het is zo grappig hoe hij de twee talen vermengd. Is de gelatinepudding om te spelen of om op te eten? Ik dacht hij gaat Nova ook nog een hapje geven, maar dat is toch niet gebeurd. Nova volgt alles wat Alex doet, nog een paar maanden en ze doet alles zelf na. Leuk stel die twee.

    P.s. we hebben een hele goede vakantie gehad.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s