Gesnotter en gekuch

Al twee maanden lang rouleert een stevige kou in ons huis en arme Nova heeft ‘em het vaakst en het ergst te pakken. Zodoende ben ik het grootste deel van de dag zoet met neuzen vegen en uitzuigen en kinderen troosten die het zo onderhand wel eens beu zijn. Ook op dit moment is het weer prijs: Nova snottert in knalgroen en Alex begint net aan een nieuwe ronde, dus we gaan vanmiddag maar eens bij de kinderarts op bezoek om te zien of we er toch niet iets aan kunnen doen.

Om het berichtje toch nog iets leuks mee te geven, bij deze een filmpje van Nova die al goed raad weet met een rijstcracker. Hopelijk zijn er binnenkort weer gezelligere berichten te lezen op de blog!

Update: allebei de kindjes hebben een oorontsteking, dus ze krijgen een antibiotica kuur. Nou ja, als het goed is, zijn we er dan binnenkort eindelijk klaar mee!

2 gedachten over “Gesnotter en gekuch”

 1. Wat vervelend voor Alex en Nova, ik hoop dat alles verder goed gaat. Het valt niet mee om twee zieke kindjes bezig te houden en te troosten.
  Toch fijn om weer over jullie te lezen en weer te genieten van een filmpje. We hebben vandaag een heel leuk fotoboekje ontvangen, met een leuke toevoeging van de handen en voeten. Dat heb je weer heel leuk gemaakt. Gelukkig heb je daar nog tijd voor kunnen vinden.
  Een heel fijn weekend, veel beterschap met Alex en Nova, en blijf zelf op de been. Doei.

  Like

 2. Oorontsteking, dat is ook zo’n leuke. Je ziet het niet maar je merkt het des te beter. Vreselijk, en pijn dat ze daaraan kunnen hebben. En dan vooral ’s nachts hè.
  Ik ben nu zelf ziek (griep) en Kaja begint ook weer lekker te snotteren (ook van die groene) en te kuchen (vooral ’s nachts). Grrr….en ze wil weer 2x de fles ’s nachts, begrijpelijk want gewoon eten is echt een drama. Maar goed, het houdt ons weer bezig en bij jullie ook zo te lezen.
  Leuk die filmpjes erbij, Alex praat al een aardig woordje Engels hè?!
  En wat is Nova al een grote meid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s