Even de plantjes water geven

De pannetjes worden nat

Hoewel het herfst is, zijn de regendagen nog steeds op een hand te tellen. We hebben welgeteld 3 buien gehad, maar aangezien het gras nu ‘in slaap’ is voor de winterperiode (zoals Bermuda gras doet) heeft het toch geen zin om te sproeien. Vandaag is echter een heuse, kletsnatte dag, donker in huis en bijna aanhoudend regen. Omdat het met 23 graden nogal warm is, ontstaan er gevaarlijke weerssituaties. We hebben verschillende uren onder een tornado ‘watch’ gestaan en zelfs een poosje onder tornado ‘warning’. Gelukkig is het gevaar een andere kant opgedraaid en horen we buiten nu weer gewoon het tevreden getik van druppels tegen de ramen. En het gras? Dat komt niks te kort, zoals je op de foto wel kunt zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s