Achtertuinpret

De grasmaaier kun je natuurlijk ook gewoon als loopwagen gebruiken

De lente ligt echt op de loer want hier en daar staan al bomen helemaal in bloei en afgelopen week haalde de temperatuur al 25 graden! We zijn dan ook al lekker in de achtertuin aan het spelen en Nova wordt straks net zo’n enthousiast buitenkind als Alex. Ze heeft er ontzettend veel lol in om alles overhoop te gooien, in het huisje te neuzen, met de watertafel te knoeien en de zandbak is net een grote magneet waar ze steeds naar toe getrokken wordt. Op dit moment zit er alleen regenwater in, waarmee Alex modder maakt (en waar Nova maar niet vanaf kan blijven), maar als er straks weer lekker zand in zit, geloof ik best dat ze dat helemaal prachtig vindt. Op het filmpje kun je zien dat ze het prima naar het zin heeft in de tuin.

http://www.youtube-nocookie.com/embed/-4qnfzOXCPg?rel=0

Eén gedachte over “Achtertuinpret”

  1. Een heel leuk filmpje. Elke keer denk, nu gaat Nova staan zonder zich ergens aan vast te houden, op het laatste moment bedenkt ze zich. Ze lijkt in veel opzichten op Alex, spelen met water, zand en het huisje. Ze wordt door dezelfde dingen aangetrokken. Ik begrijp Alex zijn reactie wel dat hij zelf speelt en dat Nova zijn schepje afpakt. Nova geeft niet op, het is een volhouder.
    Het mooiste en liefste moment is wanneer Alex zijn zusje vooruit duwt in the Little Tikes. Ze geniet daar zo van. Ook hier lijkt ze op Alex.
    Alex spreekt zijn Nederlandse woordjes wel steeds meer als een Amerikaan uit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s