Wat een talent!

Nova heeft een boekje ontdekt vol Nederlandse kinderliedjes, die ze keer op keer wil horen. Alex pikt er, gewild of ongewild, toch het een en ander van op. Dat blijkt wel als ze samen op de bank in het boekje kijken en Alex van een aantal liedjes een stukje zingt. Nova kijkt geduldig mee en ziet in haar broer een groot zangtalent. Alex raakt af en toe wel in de war, met name bij Hansje Pansje Kevertje, in het Engels beter bekend als Itsy Bitsy Spider. Hij maakt er dan ook een prachtige mengelmoes van.

2 gedachten over “Wat een talent!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s