Yoga

De (aangepaste) lotus houding.

De volgende blog post zal oma Toos goed stemmen, want het gaat over iets wat ze al vele jaren doet: yoga. Een poosje geleden heb ik een boek gekocht dat ‘My Daddy is a Pretzel’ heet, een verhaaltje waarin op een grappige manier kennis gemaakt wordt met yoga. In het boek staan een tiental poses die voor kinderen goed te doen zijn en dat blijkt ook wel want de kinderen, met name Nova, krijgen er niet genoeg van. Inmiddels hebben we in de bieb ook een kinderboek over yoga gevonden en is het repertoire poses al uitgebreid. Natuurlijk hebben ze het niveau van oma nog lang niet bereikt, maar over een maandje is ze weer hier om het de kinderen zelf goed uit te leggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s