Nova’s Thanksgiving optreden

De afgelopen weken heeft Nova hard gewerkt aan een aantal liedjes die ze samen met haar klas zingt voor de Thanksgiving show op school. De ochtend- en middagklas van beide 4K juffen traden vanmorgen allemaal samen op in de cafetaria op het grote podium. Terwijl de kinderen achter het gordijn allemaal hun plaats innamen, konden de ouders en andere aanwezigen kijken naar een filmpje waarin alle kindjes vertelden waar ze in het bijzonder dankbaar voor zijn. Nova vertelde dat ze ‘thankful is for my brother’. Dus hoewel ze elkaar af en toe in de haren kunnen zitten, zijn ze toch blij dat ze elkaar hebben!

We hadden het geluk dat we aan de kant van het podium zaten waar we Nova goed konden zien en ze stond bovendien behoorlijk vooraan dus het was een stuk makkelijker filmen dan bij de 1st Grade musical een paar weken geleden, waar we van Alex jammergenoeg af en toe slechts een glimp konden opvangen. Als het horen zingen van een groep kleutertjes je doet glimlachen, kan ik onderstaand filmpje warm aanbevelen.

Eén gedachte over “Nova’s Thanksgiving optreden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s