Zondag in december

Soms lijkt het wel of de kinderen telepathisch zijn, want we hadden besloten om ze nog eens mee te nemen naar The Big E in Gaffney en wat denk je? Dat is precies waar ze om vroegen die dag. Ze wilden zo heel graag nog eens spelen met het ballenkanon, dus of we toch please please please nog eens konden gaan. Je kunt je voorstellen dat er een paar zeer blije kindjes in de auto zaten toen we de auto parkeerden bij de plaats waar ze zo graag naar toe wilden.

Na een tijd spelen op de klauterbaan, kreeg Alex belangstelling voor het Jurassic World spel dat elders in de hal stond. Er zijn daar veel van dat soort dingen, een soort Chuck E Cheese opzet, maar dan veel duurder en met prijzen varierend per ‘attractie’. Het Jurassic World spel is niets meer dan een schietspel (knal de aanvallende dino’s omver!) maar natuurlijk wel heel mooi gemaakt. Alex kon het niet loslaten, hij moest en zou dat spelen, dus uiteindelijk hebben we een kaart gekocht van 10 dollar waar hij (en Nova natuurlijk ook) mee kon spelen. Elk spel kostte 1,50 dus het ging er rap doorheen, zeker als ze allebei gaan schieten, maar oh, wat vonden ze het geweldig. Zelfs nadat de kaart allang leeg was, bleven ze lang rondhangen bij het dino-spel, maar ook een race-spel met motors en een ander schietspel waar je zombies overhoop moet knallen.  We voorzien dat er nog heel wat discussies gaan plaatsvinden in de toekomst, over hoe veel (zak)geld ze daar precies aan mogen besteden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s