Glunderend 5!

Op de troon als een echte koningin.
Op de troon als een echte koningin.

Het aftellen is begonnen naar Nova’s 5de verjaardag! Onze kleine dame is al sinds kerst bezig met het afstrepen van de dagen en nu is het bijna zover! Haar verjaardagsfeestje heeft ze al gehad, afgelopen zaterdag bij Pump It Up. Net als Alex in januari wilde ze haar feest hier graag houden en ook net als Alex wilde ze graag de Glow In The Dark variant. Dat maakt foto’s maken er niet gemakkelijker op, maar hey, het is haar grote feest en dus krijgt ze wat ze wil. Het was een dag vol spanning want het feestje begon pas om 17.00 dus na afloop viel ze in de auto ook meteen in slaap. Wat heeft ze genoten van een dag die helemaal om haar draaide!

Het kwam trouwens goed uit dat ze met haar nieuwe cadeaus kon spelen, want zondag, Paasdag, was een vreselijk druilerige dag. We zijn vooral binnen gebleven en de kinderen hebben lekker gespeeld met alle nieuwe speeltjes. De rest van de week vieren we nog een beetje door want Nova’s echte verjaardag is vrijdag pas en dan krijgt ze het cadeau van papa en mama en opa en oma. Op en top jarig dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s