Een lange, lange zomer

Opa en oma zijn inmiddels al weer een maand thuis en ik vraag me steeds af waar ik over kan schrijven op de blog. Het is hartje zomer en het is heet, heet, heet. Zelfs voor een zomer in South Carolina is het heet! Elke dag temperaturen achterin de 30 graden en de 30 halen we al rond 9 uur ’s morgens. De hitte duurt tot laat in de avond en zelfs als de duisternis invalt is het nog steeds een graad of 30. De gevoelstemperaturen liggen rond of boven de 40 graden, dus wat doe je dan nog? Het zwembad is een van de weinige opties die overblijven. Tijdens het zwembadseizoen hebben we af en toe filmpjes geschoten en die heb ik nu allemaal achter elkaar geplakt voor wat visuele verkoeling. Fijn zo’n zomer, maar nu mogen er weer een paar graadjes vanaf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s