Een zonnig weekend

Onze Subaru Forrester is wit.De weersvoorspellingen in dit land zitten er niet vaak naast, dus toen we op televisie zagen dat we dit weekend wel 20 graden konden verwachten, hebben we direct plannen gemaakt. Allereerst hebben we op zaterdag met Avis gebeld om te vragen of we onze auto konden omruilen. Hoewel onze Chevrolet Malibu een fijne auto was, was er toch een probleem mee: de kinderwagen paste er op geen enkele manier in. Erg lastig, vooral als je er op uit wil trekken. Een tripje naar het vliegveld in Greenville, waar Avis de meeste huurauto’s heeft staan, leverde ons na een gesprekje met de dame achter de balie een gloednieuwe Subaru Forrester op. Er stonden nog maar 5 mijlen op de teller, dus deze zal voorlopig nog wel even meegaan.

De kinderwagen paste moeiteloos in de nieuwe auto, dus op zondag zijn we lekker naar de South Carolina Botanical Garden gereden. We waren hier op 30 december nog geweest en wisten zodoende dat je hier veel geasfalteerde paden hebt die zich goed lenen voor een wandeling met de kinderwagen. Het was inderdaad een zeer zonnige dag en al flink warm, dus we moesten oppassen dat Alexander niet zou verbranden in de voorjaarszon. Het was erg druk in de botanische tuin, veel mensen hadden besloten van het mooie weer te profiteren en buiten de zon op te zoeken.

Een mooi stel.Rob was erg in z’n hum dat hij zijn hobbies fotografie, z’n zoon en het fotograferen van z’n zoon allemaal kon combineren. De natuur begon al weer voorzichtig wat uit te lopen, wat enkele mooie plaatjes opleverde. We zijn na het bezoek aan de tuin nog even het ‘centrum’ van Clemson ingereden. Het is amper een straat groot, maar wel knus en doet wat Europees aan. Jammer dat het maar zo klein is. Bij Subway hebben we een late lunch gegeten en bij Ben & Jerry’s een heerlijk ijsje. Met een temperatuur van 23 graden was dat een heerlijke traktatie. In de fanshop van Clemson (de universiteit van Clemson heeft diverse sportploegen aan zich verbonden die op nationaal niveau presteren) hebben we voor Alexander een rompertje gekocht, zodat hij deze zomer tijdens het American Football seizoen als een echte, officiele South Caroliniaan het team kan aanmoedigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s