Regenboogbaby

In zijn romper van Rainbowbabies.Van onze vrienden Aster en Kurt in Gent ontvingen we na de geboorte van Alexander een leuk cadeautje, een vrolijk rompertje met zijn naam erop. Aster liet me weten dat ze dit besteld had bij Rainbowbabies.nl, een webwinkel waar je zelf kinderkleding kunt laten bedrukken. De eigenaren hebben vele uitbundige kleuren ter beschikking, vandaar ook de naam.

De website heeft ook een fotogalerij waar foto’s van kinderen die bij Rainbowbabies bestelde kleren dragen geplaatst kunnen worden. Vanmorgen is ook onze kleine uk toegevoegd, iets wat je hier kunt zien. Wat een snoes is het toch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s