In de rij

Too many toys to choose fromSinds we afgelopen vrijdag in Nederland zijn aangekomen, is het een komen en gaan van bezoekers. Iedereen is benieuwd hoe het kleine Amerikaantje er in het echt uit ziet en tot onze grote verbazing nemen veel mensen zelfs nog kraamcadeaus mee. Heel erg leuk natuurlijk, daar hadden we echt niet op gerekend. Alexander vermaakt zich er goed mee, die ziet de berg speelgoed iedere dag groeien en grabbelt en graait er op los. Alles is duidelijk ‘van hem’ en alle nieuwe speeltjes worden direct aan een smaaktest onderworpen en even van de onder- of achterkant bekeken. Een echte ingenieur in de dop.

Onze eerste week vordert inmiddels al aardig. Vrijdag verruilen we Meijel voor Eindhoven en gaan we de andere grootouders verblijden met een bezoek van Alex (en ons, ook een beetje). Ze zullen er snel achter komen dat met zo’n kleintje in huis opruimen een bijna onbegonnen werkje is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s