Willem-Alexander

Vandaag hadden we de kroonprins op bezoek, op de speelmat bij opa en oma in de kamer. Natuurlijk niet de echte, maar Alexander had een vriendje op bezoek met de naam Willem. Dan kom je al snel op een duo met de naam ‘Willem-Alexander’.

Hoewel de eerste kennismaking niet vlekkeloos verliep (de een zette het op een huilen, de ander volgde al snel) zaten de mannen even later toch ‘samen’ te spelen. Elk met zijn eigen ding natuurlijk, want om echt samen te spelen zijn ze nog een beetje te klein. Toch brabbelden de heren af en toe onderling alsof ze wilden zeggen: laat ons maar lekker even bezig zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s