Ingenieur in de dop?

Alex heeft een paar dagen geleden geleerd hoe hij de deuren van het televisiekastje moet openmaken. Het zijn glazen deurtjes die werken op magneten, dus je kunt ze niet afsluiten met een sleutel. Toen de kleine boef begon te kruipen, had hij al snel in de gaten dat er achter die deurtjes allerlei interessante dingen staan met knopjes en lampjes eraan.  Nu hij weet hoe de deuren open moeten, roetsjt hij bij elke gelegenheid die hij krijgt de televisiekast in, ondanks het veelvuldig ‘nee!’ dat hij te horen krijgt. Alle apparatuur heeft op hem een onweerstaanbare aantrekkingskracht, dus misschien zit er wel een technische studie in, net als papa.

Eén gedachte over “Ingenieur in de dop?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s