Nattigheid

Je zou het bijna vergeten omdat het zo stilletjes is, maar we zitten nog steeds in het ‘orkaanseizoen’ en gisteren is orkaan Ida aan land gekomen. Het was maar een kleintje van categorie 1 en tegen de tijd dat ze aan land kwam, was ze al afgezwakt tot een tropische storm. Dat gaat evengoed nog steeds gepaard met enige overlast, en zowel gisteren als vandaag hebben we te maken met enorm veel regenval. Het plenst onophoudelijk, de straten zijn verworden tot rivieren en het is goed uitkijken op straat, vooral ’s avonds met de zeer gebrekkige straatverlichting en flink vervaagde wegmarkering.

Alexander moet zich dus binnenshuis zien te vermaken en laten we nu net een nieuw speeltje gekocht hebben. Het is een apparaat van V-Tech waar weer de nodige toeters en bellen op zitten en waar de kleine boef ook mee kan leren lopen, als hij wil. Voorlopig houdt hij het nog bij de voorkant van het ding, zoals je in het onderstaande filmpje wel kunt zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s