Lekker spelen

Alexander is een erg actief baasje en meestal moet je er goed bijblijven om ervoor te zorgen dat hij zichzelf tijdens zijn ontdekkingstochten niet per ongeluk bezeert. In een wip zit hij halverwege de trap, haalt hij de gietijzeren deksels van de pan of gaat er een vingertje richting het stopcontact. Maar af en toe zit hij een poosje heel lief te spelen, op een plaats en kan hij daarmee helemaal tevreden zijn. In het onderstaande filmpje probeert hij vormpjes door de juiste gaten in de ‘koekjestrommel’ te stoppen. Als dat niet helemaal lukt, is er toch een oplossing: gelukkig heeft hij eerder op de dag iets te knabbelen in de pot verstopt waar hij nu alsnog plezier van heeft! Handig kereltje, die Alex van ons!

Eén gedachte over “Lekker spelen”

  1. Hij weet goed wat er in de pot zit en hoe hij de blokken weer terug kan stoppen. We hebben ook hier weer verschillende keren naar gekeken want we krijgen er geen genoeg van

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s