Nog even jarig

Bij de zandbak horen ook een bank en een parasol
Hoewel het al weer bijna een week geleden is dat onze kruimel een jaar oud werd, vieren we het vandaag nog een beetje. Alexander kreeg namelijk van zijn opa’s en oma’s een zandbak cadeau, die we moesten bestellen op internet. Jammergenoeg was de zandbak niet meer op tijd voor 6 januari, maar uiteindelijk toch een heel stuk vroeger dan de 25 januari die ons voorspeld werd. Gisteravond is Rob samen met Daniel en diens pickup naar Walmart gereden om de enorme doos op te halen. Nadat Alex naar bed was, hebben we het ding in elkaar gezet en zolang in de speelkamer neergezet. Het is nu toch nog te koud om buiten te spelen, maar ook zonder zand kun je er al een heleboel plezier mee hebben, zo liet Alex ons vandaag al zien!

Met z'n nieuwe vriendje
Behalve de zandbak kwam er met de post vandaag nog een groot cadeau. Helemaal uit Berlijn, van Joost, Cristina en Andreas, arriveerde een enorme pluche hond die met veel liefde werd ontvangen. Alexander heeft het beest aan alle kanten geknuffeld. Hij sprong op zijn rug en probeerde er mee weg te rijden. Zo werd nog maar eens duidelijk dat Alex helemaal gek is met dieren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s