Wat een verschil!

Als het 29 graden is, hoef je niet zo veel kleren aan

Zaten we vorig weekend nog te klagen over de regen, nu kunnen we zeuren dat de zonnebrandolie wel heel hard gaat. Van het ene op het andere moment is het geen lente maar zomer, met temperaturen van vandaag al 29 graden en morgen, Goede Vrijdag, doen we er nog een paar graadjes bij. Dan weet je weer dat je in het zuiden van de VS woont. Maar ook voor deze streken is het ongebruikelijk warm, vandaag is een warmterecord gebroken terwijl we afgelopen winter nog een heleboel sneeuw en kourecords verpulverd hebben. Jaja, het zijn de tijden van extremen.

Alex heeft nu dus geen dikke broeken en truien meer aan, maar kan in zijn allerkortste kleertjes naar buiten. We smeren hem goed in en proberen hem steeds zijn pet op te zetten, iets wat soms een poosje goed gaat en soms dumpt hij het ding direct in het water. Gelukkig hebben we er een aantal op voorraad. Van wie hij het heeft weten we trouwens nog steeds niet, maar die kleine boef van ons heeft al een mooi zomers kleurtje te pakken. In tegenstelling tot mama verbrandt hij niet snel. Evengoed opletten in de hete zon natuurlijk, en vooral als er ook nog eens water bij komt kijken. Alex vindt het wel prima allemaal, als het betekent dat hij lekker buiten kan spelen laat hij zich (voor zijn doen) geduldig insmeren!

Eén gedachte over “Wat een verschil!”

  1. Gelukkig kunnen we binnenkort meegenieten van het mooie weer. Het is nu aftellen. Alex geniet zichtbaar van zijn speelgoed buiten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s