Tropisch pasen

Het is maar goed dat we (nog) geen traditie hebben voor het verstoppen van chocolade-eieren in de tuin, want die zouden vandaag heel zeker gesmolten zijn! We genieten hier van tropische dagen want het kwik haalt nu moeiteloos de 30 graden. Terwijl de meeste mensen vanmorgen in de kerk zaten, zijn we eerst onze wekelijkse boodschappen gaan doen in een heerlijk rustige supermarkt.

’s Middags zijn we naar het Val-du-mar park gegaan, een sport- en speelpark dat echt vlakbij huis ligt, maar waar we om de een of andere reden met Alex nog nooit geweest zijn. Hier liggen voetbalvelden, een American football-veld, een frisbeebaan in de eromheen gelegen bossen en een schitterende speeltuin. Vreemd genoeg was er geen mens, terwijl het in de middag was en de kerkdiensten toch al lang afgelopen waren.

Het gaf Alex de gelegenheid om op zijn gemak alles te bekijken, omdat hij eigenlijk nog net een beetje te klein is voor alle speeltoestellen die hier staan. Maar met een beetje hulp van papa komt hij toch al een heel eind. Het nadeel van het hete weer is dat de speeltoestellen, vooral in de brandende middagzon, zeer heet worden en het gevoelige huidje van zo’n kleine smurf zich er serieus aan kan branden. We zijn dus maar niet al te lang in de speeltuin gebleven en zijn een plekje gaan zoeken in de schaduw, waar we wat gelezen en gespeeld hebben. Hiervan volgt in de komende dagen nog wel een filmpje.

[UPDATE] Het tweede filmpje is inmiddels toegevoegd. Veel kijkplezier!

Eén gedachte over “Tropisch pasen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s