Mooi leesmateriaal

De Tag Junior Book Pal

Aan speelgoed is in dit huis geen gebrek maar natuurlijk kopen we toch af en toe iets nieuws. Alex wordt immers groter (hij is al weer 20 maanden!), slimmer en handiger dus is het belangerijk dat er ook speelgoed is dat met hem meegroeit. Twee weken geleden hebben we van Leap Frog het zogeheten Tag Junior gekocht, een soort mannetje waarmee je speciale boeken kunt lezen. Deze boeken zitten vol geluidjes en vragen om te beantwoorden als je het bijbehorende mannetje over de bladzijdes beweegt. Erg leuk, erg interactief en Alex vindt het prachtig. Het is wonderlijk om te zien hoe snel hij het door heeft, vooral omdat het speelgoed eigenlijk pas voor kinderen vanaf 2 jaar is.

Elk boekje heeft een bepaald thema. Zo hebben we een boekje van Cars over verschillende vormen, een boekje over het alfabet met dieren en muziekinstrumenten en een boekje van Thomas de Trein over emoties. Alex kan er uren mee bezig zijn en sinds we het boekje van Thomas hebben, wil hij ook ineens tekenfilms van Thomas de Trein zien. ’s Morgens gaat hij op de bank zitten, wijst naar de televisie en zegt ‘toet toet!’. Dan weten wij wel weer hoe laat het is!

Eén gedachte over “Mooi leesmateriaal”

  1. Alex weet al goed hoe hij het mannetje over de bladzijden moet bewegen. Hij raakt iedere keer het goede vlak aan. Knap hoor, ik ben iedere keer verbaasd wat hij allemaal kan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s