Kunstenaar

Dat Alex een hele kunstenmaker is, weet iedereen die deze blog wel eens leest. Maar dat hij ook raad weet met verf en kwasten, dat is nieuw. Hij heeft vanmorgen flink wat vellen volgekladderd en wat hem betreft mochten we vanmiddag nog wel een keer schilderen!

2 gedachten over “Kunstenaar”

  1. Alex is een echte artiest, die een voorkeur voor rood heeft, ook al kiest hij voor groen. Verven is een serieuze aangelegenheid, dat is van zijn gezicht af te lezen. Een leuk telefoongesprekje met papa, het is maar goed dat je dit gefilmd hebt, dan kan papa ook meegenieten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s