Babbelkousje

Chimney Rock wordt momenteel flink onder handen genomen en de rots zelf is zodoende niet begaanbaar. Maar dat hinderde niet zo, we wilden graag het Great Woodland Adventure lopen en eens zien hoe Alex het nu zou beleven vergeleken met de vorige keer, toch ook al weer in september. Wie het filmpje bekijkt, hoort al snel dat meneer nu veel meer commentaar heeft, en zoals dat een peuter betaamt, een woord dat hij kent zal ook eindeloos herhaald worden!

Eén gedachte over “Babbelkousje”

  1. wat een praatjesmaker, Alex spreekt Engels en Nederlands door elkaar. Hij blijft de woordjes net zo lang herhalen totdat je hem nazegt. Schattig hoe hij alles als een boom ziet. Ik denk dat ik het filmpje al weer 5 of 6 keer heb gezien.
    Heel fijn weekend

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s