Plotseling lente

Van het ene op het andere moment heeft de lente ‘toegeslagen’! Het was zonde om niet van het mooie weer te profiteren, dus vanmorgen waren we al op tijd in de speeltuin, samen met Ruth en Sarah en nieuwe buurvrouw Meyleen en haar zoontje Johnny. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en de mama’s gebabbeld. Nu maar hopen dat het mooie weer blijft duren, maar de komende week ziet er qua temperaturen in ieder geval vrij aardig uit!

Eén gedachte over “Plotseling lente”

  1. Wat een leuke speelplaats is dat voor de kinderen. Gezellig met elkaar om te picnicken en te genieten van het voorjaar. Lijkt me heerlijk, ik kijk al uit naar april om ook van het prachtige weer en de omgeving te genieten. Natuurlijk niet te vergeten, jullie gezinnetje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s