Helemaal hip

Elke keer als je denkt, zo, nu heeft mijn kind echt alles wat hij nodig heeft, duikt er toch wel weer iets op. Dit weekend zijn we voor Alex (en zusje) een zonnebril gaan kopen, aangezien het weer ineens wel erg zonnig is. Natuurlijk kunnen zomerse schoenen niet uitblijven, vooral niet omdat die koters hun schoenen elke 2-3 maanden eenvoudigweg ontgroeien. De maat 7 die pas nog zo groot leek, is nu aan de krappe kant, dus we zijn thuisgekomen met een paar sandalen in maat 8.

Toen Alex zijn nieuwe schoeisel aanhad, bleek dat er lampjes gaan branden als je er op loopt. Heel spannend! Het is trouwens wel moeilijk om tegelijk te lopen en naar de lampjes te kijken, dus dat moeten we nog een beetje oefenen.

Eén gedachte over “Helemaal hip”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s