Over Nova

Het is weer zover: de zomer is in alle hevigheid toegeslagen en de temperaturen zijn weer alle dagen dik in de 30 graden, zonder een spatje regen om verkoeling te brengen. Nova doet het erg goed ondanks temperatuurwisselingen (van buitenwarmte naar airco en andersom) en het lijkt erop dat ze net zulke gezonde genen heeft als haar grote broer. Overdag vluchten we dus naar binnen en als het ’s avonds na een uur of zeven weer een beetje te doen is, gaan we met z’n allen nog even lekker naar buiten. Een dekentje op het gras en madam ligt lekker alles om zich heen te bekijken.

Als Alex tegenwoordig zijn middagdutje doet, wordt Nova acuut wakker (ze wisselen elkaar bijna op de seconde af) en dan is het even moeder-dochter-tijd. Vandaag heeft ze flink haar best gedaan op het tapijt in het kantoor. Als je Nova op haar rug neerlegt, wil ze maar een ding: omdraaien! Dat lukt wel op de matras op bed maar nog niet op zo’n platte ondergrond als de vloer. Ligt ze eenmaal op haar buik dan wil ze vooruit. De beentjes gaan flink heen en weer om maar in beweging te komen. En dat bolletje gaat ook al aardig de lucht in!

One thought on “Over Nova”

  1. Ze kan al hard werken en geeft het niet snel op. Dat is een hele prestatie voor zo,n klein meisje. Ik ben trots op haar.
    Samen met Alex is het een onvervangbaar duo.
    Het filmpje is ook weer echt genieten, soms is het net of ik Alex bezig zie, want ze lijken erg op elkaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s