Keukenprins

Alex vindt het prachtig als hij tijdens het koken mag helpen in de keuken. Hij sleept er dan een stoel bij, gaat er op staan en zorgt dat hij zo bij het keukeneiland kan om een handje te helpen. Hoewel hij nog maar heel kort geleden verschrikkelijk verwend is door de opa’s en oma’s, zijn we gisteren toch even bij Toys R Us binnengewipt. De winkel gaat verhuizen en houdt nu een verhuizingsopruiming met heel erg scherpe prijzen. Zodoende wilden we toch eens kijken of er misschien een klein keukentje in de aanbieding was, om Alex de kans te bieden in de speelkamer zo veel te koken als hij maar wil.

En tja, er stonden inderdaad verschillende keukens, de een nog groter dan de andere. Maar er was nog een doos over van een leuk keukentje, een goed formaat, niet te groot en niet te klein, waar het nodige vanaf ging en waar Alex zijn hart al aan verpand had nog voordat we het op het wagentje konden leggen. Het kostte nog de nodige tijd om het ding in elkaar te zetten trouwens, twee uur hadden we er voor nodig! Maar nu het ding er staat is Alex een tevreden chefkok en vanmorgen heeft hij al volop ‘soep gekookt’ en ‘thee gezet’. Wie weet wat voor gerechten Nova over een poosje nog allemaal gaat verzinnen!

Eén gedachte over “Keukenprins”

  1. Fijn dat Alex toch nog een keukentje heeft gekregen. Ik vond het toch jammer dat we dat uiteindelijk niet hadden gekocht in de States. Alex is ook erg tevreden met zijn aanwinst. Hij kan nu volop koken en proeven. Misschien een idee om de ‘lege sausfles’ te vervangen. Alex heeft in ieder geval geen gebrek aan fantasie. De volgende aanvulling op de keuken zijn pizza’s en gebraden kippen.
    Een collega van mij heeft gezegd dat haar zoon het erg leuk vond om een speelgoed pizza in stukken te snijden en te verdelen. Daar was hij altijd fijn mee aan het spelen. Ik weet niet of er in de States ook iets dergelijks bestaat. Dat zal vast wel.
    Het fotoboek is door velen op het werk bewonderd. Ik heb het nu weer mee naar huis genomen. Als ik niet oppas zitter er allemaal krullen in door het vele bladeren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s