Bingo!

Onze boef had weer prijs
Ik heb wel eens vaker met lovende woorden geschreven over de bibliotheek in Spartanburg, maar ze blijven ons verrassen. Alex en Nova hebben allebei een heel mooi boek verdiend door het Summer Reading Program af te ronden, Alex eentje over Thomas de Trein en voor Nova hebben we er een uitgezocht over Tinkerbell. Alex is altijd enthousiast om op de trein op de kinderboekenafdeling te klimmen en in de leeshoek met het reuzenpotlood en de reuzengum en een grote stoel gemaakt van reuzenboeken.

Voor het voorleesuurtje gaan we regelmatig op dinsdagavond. Dit noemen ze het ‘family hour’ en de activiteiten zijn gevarieerd. Vorige week gingen de verhaaltjes over een Afrikaanse blackbird en een Chinees jongetje in het kader van het thema van de zomer: One World, Many Stories. Na verhaaltjes, dansen en muziek konden de kinderen een masker knutselen, heel erg leuk allemaal. Bovendien wordt er ook vaak voor versnaperingen gezorgd, kortom, het is echt een klein uitje.

Gisteren hadden we niet op de website gecheckt waar het familie-uurtje over zou gaan, dus tot onze verrassing was het een Bingo-avond. Een Bingo-avond met vele prijzen… we hadden zelf wel 4x prijs! Alex heeft weer de nodige speeltjes vergaard, speciale ballen voor in het zwembad, een knuffelaap, een etch-a-sketch, pennen, een boek en een boel kortingsbonnen voor restaurants. Niet gek he!

2 gedachten over “Bingo!”

  1. De ondeugd straalt van zijn gezicht, het is een hele leuke foto, hartverwarmend. Wat fijn dat de bieb zoveel investeert in de jeugd. Bijzonder dat ze allerlei prijsjes uitdelen. Alex heeft meer geluk met het winnen van prijzen dan zijn oma. Die heeft alleen poedelprijzen.

    Like

  2. Hij heeft ook meer geluk dan z’n moeder en z’n vader, die hadden allebei niks op hun bingo-kaart, en Alex had hem op 2 cijfers na helemaal vol. Hij is voor het geluk geboren!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s