Cars 2

Mater kwam met de post vandaag

Afgelopen weekend zijn we, om de hitte nog maar weer eens te ontvluchten, naar de bioscoop geweest. Het was de allereerste film die we in de bios hebben gezien sinds Alex geboren is, dus dat is echt al weer een poosje geleden. Met de kleintjes in gedachten hadden we gekozen voor Cars 2. Het aanbod van kinderfilms is trouwens behoorlijk, maar aangezien Alex de eerste Cars film geweldig vindt, leek ons dat leuker voor hem dan Winnie de Pooh of de Smurfen.

Verrassend genoeg waren we lang de enigen niet in de zaal, dus we hoopten maar dat het goed zou uitpakken met een superenthousiaste peuter en een baby. De voorfilms begonnen en Alex zat al snel met ogen als schoteltjes te kijken. Wat een grote televisie was dat! Tijdens de film riep hij af en toe dolgelukkig: “Mater!” of “Lightning McQueen!” en ook een keer “Dump truck!” toen die te zien was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s