Op de bank

Op en naast de bank...

Weinig plaatsen in je huis zijn zo drukbezocht als de bank. Even snel zitten om je schoenen aan te doen, het autostoeltje neerzetten om de baby vast te klikken, de aangewezen plaats om samen met de kinderen boeken te lezen en natuurlijk om de geliefde kinderprogramma’s te kijken. Alex is nog altijd dol op Mighty Machines en Nova kijkt met hem mee. Alex verdient op het moment zijn afleveringen door op het potje te plassen en met succes! Vandaag kijkt hij bijvoorbeeld al naar zijn 4de aflevering en de dag is voorlopig nog niet om. Binnenkort zullen we dus het systeem wat moeten aanpassen, anders komen we straks niet meer van de bank af. De filmpjes spelen zich zodoende af op… de bank.

 

Eén gedachte over “Op de bank”

  1. Alex heeft er alles voor over om televisie te kijken. Dat is handig om hem zindelijk te krijgen. Dan hebben jullie allebei plezier. Alex van de tv en je hebt minder luiers.
    Nova kijkt ook al heel geconcentreerd naar de tv, het is alsof ze alles al begrijpt. Dat pakje staat haar erg leuk, het kleurt haar goed.
    Ik kan merken dat Alex erg onder de indruk was van zijn gesprekje over het vragen naar zijn naam. Hij vraagt aan Nova ook haar naam. Je hebt het weer uitstekend gefilmd, het is bijna of we er zelf bij zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s