Children’s Museum of the Upstate

De geschiedenis herhaalt zich

Het was al weer bijna 4 maanden geleden dat we in het Children’s Museum (CMU) zijn geweest, dus het was een mooie bestemming voor wederom een hete zondag. Nu Alex ’s middags niet meer slaapt, zijn we ook niet meer gebonden aan de ochtenden voor activiteiten (hoewel het nog wel moeilijk voor hem blijft om in de auto wakker te blijven, zoals op de terugweg maar weer eens bleek).

Het is wel grappig om Alex eens in de zoveel maanden in het CMU te zien, dan wordt echt duidelijk hoe hij zich ontwikkelt en waar zijn interesses liggen. Bij de eerste bezoeken was hij niet bij het water weg te slaan, nu is hij vooral onder de indruk van de ‘construction zone’ en de robotarm. Ook het autootjes in elkaar puzzelen en deze van een racebaan laten roetsjen kan op zijn goedkeuring rekenen.

Voor Nova was het ’t tweede bezoek aan het CMU en in tegenstelling tot de vorige keer heeft ze het deze keer niet vooral vanaf de binnenkant van haar ogen gezien. Ze heeft volop rondgekeken en meegespeeld, vooral in de kinderboerderij en de babystoeltjes bij het water. De filmpjes die ik daar gemaakt heb, zijn helaas in lage resolutie opgenomen dus niet zo heel bruikbaar. Daarom voorlopig alleen beelden van het eerste gedeelte van ons bezoek.

Eén gedachte over “Children’s Museum of the Upstate”

  1. Wat heeft Alex het naar zijn zin in het speelgoedmuseum. Hij gaat al heel anders om met de dingen die hij daar ziet. Je ziet hem ontwikkelen, hij is vol enthousiasme en energie. Knap mannetje, ik ben er enorm trots op.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s