Nova is 5 maanden oud!

Ons poppetje is al weer 5 maanden oud vandaag!

Vandaag is onze kleine meid al weer 5 maanden oud! Het is niet te geloven hoe snel het allemaal gaat. Net als Alex heeft ze verschrikkelijk veel haast om op te groeien en kan het niet vlug genoeg gaan. Ze eet al drie vaste maaltijden per dag en mama’s melk is vooral om de dorst te lessen, want we krijgen haar buikje er niet mee gevuld. Nova zit al zelfstandig en wil vooral staan, staan, staan! Als je haar op de grond durft neer te leggen, word je getrakteerd op oorverdovend protest.

Qua slapen is het hopeloos, een half uurtje hier, een kwartiertje daar, we mogen blij zijn als ze aan het eind van de dag anderhalf tot twee uur geslapen heeft. Ook ’s nachts blijft het een zware klus, nog steeds komt ze drie, vier, vijf keer om eten. Holle bolle Gijsje! Maar ja, broer en zus lijken ook wat dat betreft op elkaar, Alex sliep immers ook pas met 14 maanden ’s nachts door (en het is nog steeds geen beste slaper).

Het filmpje laat laat Nova zien zoals ze vandaag maar weer eens bij de tafel stond. Een van de weinige vrolijke momenten van de dag, want helaas was Nova vandaag niet in een al te beste bui en heeft ze ongebruikelijk veel gehuild. Je kunt trouwens wel zien dat haar rode haren verdwenen zijn en nu hebben plaatsgemaakt voor blond!

Eén gedachte over “Nova is 5 maanden oud!”

  1. Ongelofelijk, wat kan Nova al lang blijven staan en gelijktijdig de t.v. blijven volgen. Ik blijf me over haar verbazen. En ze is toch pas 5 maanden. Ik heb weer genoten van de leuke filmpjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s