Met Elmo op de boerderij

Vorig jaar al hadden we voor Alex een computerspel gekocht van Elmo en ook toen vond hij het fantastisch om te spelen. Nu hij een jaartje ouder is en meer van de Engelse taal begrijpt, kijkt hij er natuurlijk heel anders naar. Het is een stuk interactiever geworden! Met name het spelletje op de boerderij vindt hij erg leuk om te doen, en een spelletje waar je close-up foto’s van voedsel moet raden samen met Koekiemonster. Als het aan Alex lag, speelden we die twee dingen de hele dag. Wie mee wil genieten moet maar naar de filmpjes kijken, eentje van Alex en eentje van Nova die het allemaal een beetje zit te bekijken vanaf de vloer.

2 gedachten over “Met Elmo op de boerderij”

  1. Met veel plezier hebben we weer van de filmpjes genoten. Alex gaat helemaal op in zijn Elmo filmpje. Ik krijg veel reacties van Bets en van Henk Baars over de ontwikkelingen van de kinderen. Ze genieten allemaal van de Blog.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s