Fotograaf in de dop

Alex heeft van opa en oma Eindhoven een camera gekregen, een speciale Vtech camera voor jonge fotografen. Het ding kan zodoende wel tegen een stootje en dat is maar goed ook, want mannetjes van bijna drie zijn niet bijzonder zachtzinnig. Afgelopen zondag zijn we in de Hatcher garden geweest om te genieten van het mooie herfstweer en de bijbehorende kleuren. Het was een perfecte gelegenheid om Alex te wijzen op wat de herfst met de natuur doet, en tegelijk om hem de kans te geven foto’s te maken.

http://www.youtube-nocookie.com/embed/u0cOBTeNLSg?rel=0

Eén gedachte over “Fotograaf in de dop”

  1. gelukkig kan de camera tegen een stootje, Alex krijgt wel honger van het foto’s maken, ik ben benieuwd of hij echt zo’n honger had. Prachtig om te zien hoe actief hij de foto’s maakt. Weer een heel leuk filmpje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s